2016. június 17., péntek

Rántott hús egészséges bundában

Már említettem, hogy nem vagyok egy nagy rántott husi-fan. Legjobban frissen kisütve szeretem, ahogy Anya készíti. :) Az olajban sütés sem jó barátom, ezért a sütőben sütés opciót is jó lenne már kipróbálni. De mióta nem a hagyományos ruhát ölti magára, azóta jobban megkedveltem. :)

Elkészítése

A hússzeletet kiklopfoljuk, besózzuk mindkét oldalán.
A panír a következő: hajdinaliszt, tojás felverve (kis sóval, borssal ízesítve), felaprított zabpehely és kukoricapehely keveréke.
Forró olajban kisütjük.

Mennyiséget most nem írok, mert mi csak 2 szeletet rántottunk. A hús mennyiség növekedésével arányosan nő a többi hozzávaló mennyisége is. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése