2015. május 21., csütörtök

Rozmaringos máj krumplival

Hasonló ételt már készítettem, aminek a receptjét ide kattintva megtaláljátok. De most újra megkívántam és a következőképpen készítettem el.

Elkészítése

A májat kevés zsíron minden oldalán megsütjük 8-10 perc alatt. Közben sóval, borssal és rozmaringgal fűszerezzük.
Karikára vágott krumplit megfőzünk, majd zsírral kikent tepsibe helyezzük. A májat felkockázzuk és zsírjával együtt tejfölben elkeverjük. A tejfölbe is tehetünk pici sót, borsot. Ezt a tejfölös májat ráhalmozzuk a krumplira és sütőben kb. 20 perc alatt összesütjük.

Hozzávalók:

7 közepes krumpli
0,5 kg máj
só, bors, rozmaring
zsír
1 nagy pohár tejföl


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése