2014. április 6., vasárnap

Mézes pácolt csirke salátával

Egy egész csirke néhány darabjából készült ez az étel.

Elkészítése

A mézet, az olajat, a sót és a csirke fűszert összekeverjük. Néhány órára ebbe a pácba beletesszük a csirkét és hagyjuk összeérni az ízeket.
180 fokos sütőben 50 percig alufóliával letakarva sütjük, majd további 10 percig alufólia nélkül légkeverésesre kapcsolva.

A saláta hozzávalóit tetszés szerint feldaraboljuk, kicsi sóval, borssal megszórjuk és tökmagolajjal meglocsoljuk. Összekeverjük.

Hozzávalók:
egy egész csirke mellehúsa, felsőcombjai
2 ek. méz
3 ek. olaj
1/2 kk. só
2 kk. csirke fűszer

rukkola
paradicsom
uborka
lila hagyma
fetasajt
só, bors
tökmagolaj



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése