2014. január 24., péntek

Grill zöldségek rukkola ágyon pirított csirkével és nélküle

Fitness fogásnak is megteszi. :)
csirkemelles salátámhoz készített csirkéből volt egy kis maradék. Ezért úgy gondoltam, hogy grillezek hozzá zöldségeket a csodaszupi Russell Hobbs grillsütőmmel. :) 
Gondolkodtam, hogy tegyek-e valóban a zöldségekhez csirkét, mert anélkül is nagyon jól nézett ki. De végül néhány falatkát tettem.

Elkészítése

A csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, olajjal elkeverjük és serpenyőben megsütjük.
A rukkolát tányérra tesszük, tárkonyos ecettel és olívaolajjal meglocsoljuk.
A felkarikázott paradicsomot, cukkinit és padlizsánt meglocsoljuk olajjal, sóval és borssal meghintjük, majd összekeverjük. A paradicsom kivételével a zöldségeket grillsütőben vagy serpenyőben megpirítjuk.
A rukkolára teszünk mindent, és úgy tálaljuk.

Hozzávalók:
csirkemell
+ fűszer
+ olaj

rukkola
+ tárkonyos ecet
+ olívaolaj

paradicsom
cukkini
padlizsán
+ olaj
+ só, bors









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése