2013. március 16., szombat

Csicseriborsó saláta

Egy egyszerű, de mégis nagyon finom saláta receptet szeretnék most megosztani. Ez a mmm, nyamm, isteni finom kategória. Olyan, amit unásig tudnék enni... vagy inkább rosszullétig? :S De visszafogom magam. *-*

Elkészítése

A csicseriborsót megfőzzük. (Bár konzervet használtam, ami elvileg főzött... De egyet forraltam rajta.)
Olívaolajat, tárkonyos ecetet, sót, borsot, köményt összekeverünk. Teszünk bele ízesítőnek még egy babérlevelet.
A lila hagymát feldaraboljuk és a csicseriborsóval az öntetbe keverjük.
A legjobb, ha kihűlve vagy hűtve fogyasztjuk.

Hozzávalók:
1 doboz csicseriborsó
1/2 lila hagyma
só, bors, kömény
4 ek. olívaolaj
3 ek. tárkonyos ecet
1 babérlevél


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése