2012. július 15., vasárnap

Szülinapozás Erdőspusztán

Anyának tegnap volt a szülinapja. :) Azonban mára sikerült összeboronálni a csapatot az ünneplésre. Ez az időszak nálunk a szülinapozásból áll. Még jó, hogy én november végén születtem, mert akkor még jól is esik a sütő melege. De most inkább az éttermezést választottuk, hogy ne alakítsunk ki házi szaunát. :) Külső teraszon ültünk le, közben esett is egy kis eső, elég kellemes volt az idő. Mondanom se kell, hogy annyi kaját kaptunk, hogy még itthonra is jut belőle. 
Az Erdőspuszta Club Hotel Fenyves Vendéglőjére esett a választásunk. A névből kiderül, hogy van szálláshely szolgáltatás, ezen kívül wellness részleg, rendezvényeket szerveznek, lehet lovagolni is. Mindenki megnézheti a honlapot, ha érdekli a hotel vagy étterem részleg. Én most az ételeket szeretném bemutatni, amiket megkóstoltunk. És azért legyen egy-két kép az étteremről is.



Pincérhívó és az étlap

Ingyenes előétel: aioli és tepertőkrém
Fűszeres velő friss zöldségekkel (és pirítóssal)

Marhahúsleves
Hagyományok őrzője (sajttal-sonkával töltött pulykamell vegyes körettel)

Fenyves tál (vasalt csirkecomb, kacsacomb, cigánypecsenye, roston csirkemell, rántott kacsamáj, rántott sajt, sült kolbász, sült szalonna, párolt káposzta, fűszeres házi cikkburgonya, zöldséges rizs)

Füstölt sajttal és baconnal grillezett csirkemell fűszeres burgonyakarikákkal

Csirkemell paradicsommal és mozzarellával grillezve, zöldséges gnocchival


Boldog szülinapot, Anya! :)

4 megjegyzés:

  1. Szuper hely,szuper ételekkel!:)) Anyukádnak utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kivánok!

    VálaszTörlés
  2. De finomakat ettetek, klassz hely:) Anyukádnak nagyon boldog szülinapot kívánok:)

    VálaszTörlés